CURSUS BORE-OUT ONLINE

HOERA! DE CURSUS STAAT ONLINE.

Een tijd geleden liet ik jullie weten, dat er een cursus over bore-out zou komen, die online te volgen zou zijn via mijn website. Het heeft even geduurd, maar hij staat online. Bedoeld voor mensen die de informatie over bore-out liever op een andere manier tot zich nemen dan via het lezen van een boek. Mensen hebben bij het leren immers verschillende voorkeuren.

Jullie wil ik verzoeken mij te helpen om geïnteresseerden op het spoor van die cursus te zetten. Hun attent te maken op mijn website, zodat ze kunnen bekijken of het iets voor hen is. Ook informatie over de kosten is daar te vinden.

Ken jij zo iemand? Dan ontmoet ik hem graag bij het beoordelen van enkele van de feedbackopdrachten. In het schema op de illustratie zie je hoe de cursus in elkaar zit.

Behalve informatie en casuïstiek zijn er verwerkingsopdrachten waarmee je kunt nagaan of je het als cursist allemaal begrepen hebt en reflecteren op wat het voor jou betekent.

Willen jullie mij helpen? Alvast bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *