LAST VAN IMPOSTERGEVOELENS? MELD JE DAN… OPROEP – VERZOEK –  UITNODIGING…

Hoe is dat stemmetje dat je telkens vertelt dat je niets kunt, niets waard bent, niet ertoe doet in jouw hoofd gekomen? Hoe komt het dat je na het krijgen van een compliment voor een prestatie nooit denkt: ‘Klopt, ik ben hier goed in!’ En wel: ‘Ik heb geluk gehad, het toeval heeft me geholpen, de sterren stonden gunstig, ik had de juiste kleren aan of de opdrachtgever was me positief gezind? Niemand mag het weten, maar ik belazer de kluit: eigenlijk kan ik helemaal niets en hoor ik hier niet!’ De vermoeiende vicieuze cirkel waar je zo in belandt, weerhoudt je van het nemen van risico’s en initiatieven, want je blijft maar denken: ‘Ze moesten eens weten!’ en het remt je af bij je persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Na boeken geschreven te hebben over succes- en faalangst en bore-out, heb ik het roer omgegooid. In mijn volgende boek zullen impostergevoelens centraal staan. Ik wil ook nu weer systemisch kijken en op zoek gaan naar de mogelijke BRON van dit probleem in het leven van de bewuste personen. Niemand wordt immers met deze gevoelens geboren!

 

Om te achterhalen welke kinderlijke ervaringen en andere factoren daar een rol bij spelen, wil ik met zo veel mogelijk mensen hierover praten. Ik sprak er reeds enkele die ik ken van eerdere boeken, maar ik schilder graag een zo breed mogelijk beeld. Met voldoende variatie in mannen en vrouwen, het werk dat ze doen en andere verschillen.

 

Enkele coaches hebben beloofd mij te helpen bij mijn zoektocht, maar ik doe hier ook zelf graag een oproep.

 

Als je je (gedeeltelijk) herkent in de beschreven situatie, je mij en je ervaringsgelijken van dienst wilt zijn en zelf ook benieuwd bent naar de bron van dit probleem, meld je dan alsjeblieft. Dat kan als reactie op deze oproep, maar ook in een mail naar ereprijstenc@gmail.com Als je dan na het invullen van een vragenlijst (kost je ca. 15 minuten) een geschikte kandidaat lijkt, ga ik graag met je in gesprek.

 

Dat doe ik liefst life, maar als dat onpraktisch of te tijdrovend is, kan het ook online. En als je eerst wilt weten of het goed voelt, kunnen we met een telefonisch kennismakingsgesprekje beginnen. Je kunt ook eens kijken op mijn website: www.ereprijscoaching.nl

Ook coaches die mensen kennen met dit probleem verzoek ik vriendelijk mij met hen in contact te brengen.

 

Iedereen alvast bedankt voor de tijd en de medewerking. Ik hoop op veel reacties.

Marjo Crombach – email : ereprijstenc@gmail.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *