LAST VAN IMPOSTERGEVOELENS? AANMELDING GESLOTEN!

Inmiddels heb ik genoeg gesprekspartners gevonden om met hen voor mijn nieuwe boek van gedachten te wisselen over hun impostergevoelens. Ik wil de aanmelding daarom sluiten. Zelfs de man-vrouw verhouding is inmiddels redelijk in balans.

Het eerste gesprek voerde ik op 13 mei, de komende weken staan er nog enkele gepland. In de tussentijd vierde ik ook vakantie op Sardinië en Corsica. Kort daarna stond een gastroscopie op het programma, dus geheel onbezorgd was die vakantie niet.

Maagklachten heb ik al, sinds ik eind 2014 besloot met vervroegd pensioen te gaan. Met klachten die ik toen niet kon plaatsen, maar die enkele jaren daarna gediagnosticeerd zijn als horende bij een bore-out. Ik schreef er hier vaker over en ik produceerde over bore-out 3 boeken. Die klachten zijn nooit helemaal verdwenen, ook niet nadat ik uit de voor mij giftige werksituatie vertrok. In het begin bezocht ik de huisarts, maar toen dat niets opleverde, nam ik ze jarenlang voor lief, ervan uitgaande dat het klachten waren, zoals die er bij een bore-out nou eenmaal bij horen.

Tot ze eind vorig jaar van dien aard waren dat ik wilde weten wat er aan de hand was. Een tumor of toch een maagzweer (hoewel onderzoek had uitgewezen dat dat laatste op het oog niet het geval was)? Tot mijn opluchting bleek het om een maaghernia te gaan. Nooit geweten dat die bestond. Die is vervelend en vaak pijnlijk met eten (sommige voedingsproducten moet ik mijden), maar in principe onschuldig.

Door dat onderzoek stonden  de gesprekken een tijdje op een laag pitje, maar daarna ging ik er weer vol tegenaan met als resultaat dat ik nu veel informatie heb voor mijn boek. Ik sluit daarom de aanmelding.

Ik wil graag iedereen bedanken die me geholpen heeft. In de 1e plaats natuurlijk de mensen die ik mocht en nog mag spreken. Maar ook alle coaches en anderen die mijn berichten gedeeld hebben en mensen in en uit hun netwerken hebben getipt. Zonder hen was het me niet gelukt!

Jullie zullen een tijdje wat minder van mij horen, want ik ga me in het schrijfproces onderdompelen.  We zijn onderweg naar boek 5.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *