Mijn nieuwste boek

“Bore-out, een praktische handleiding voor begeleiders”, is gepubliceerd en op officiële sites, in de kiosken en in de boekwinkels beland.​

Behalve de achtergronden, oorzaken, symptomen en gevolgen van bore-out,  vertelt het ook over zijn relatie met zijn broertje, ‘burn-out’, en voor coaches en therapeuten zijn er therapeutische aanwijzingen met daaraan gekoppeld 32  oefeningen.

Ik hoop, dat dit boek snel veel therapeutische begeleidingsruimtes zal bereiken, zodat het ten dienste kan staan aan mensen met een (dreigende) bore-out, die deskundige hulp en begeleiding zoeken. Als dit fenomeen een grotere bekendheid krijgt, niet alleen onder experts, maar liefst ook onder leken, zal het gemakkelijker (h)erkend kunnen worden, waardoor het voor de mensen die ermee te maken krijgen, gemakkelijker wordt op zoek te gaan naar die hulp. Als ervaringsdeskundige, psychosociale coach, die daar destijds zelf helaas nog helemaal over in het duister tastte, gun ik hun dat van harte.

Net zoals mijn eerdere boek “Over succes en falen in dertig verhalen…” kan het ook hier worden besteld. Hoe je dat kunt doen, lees je onder “Boeken bestellen”

Een interview over het boek tref je aan onder de volgende link:

https://we.tl/t-yGC0drAtwK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *